concurs-de-ciclism
Asociatia de Ajutor AMURTEL în parteneriat cu Primăria Pănătău și cu finanțare de la Consiliul Judetean Buzau organizează în premieră un concurs de ciclism rural ce va avea loc pe drumul recent asfaltat către Primăria comunei Pănătău sub egida „Vreau să Fiu Activ”.
Asociația își propune astfel să determine persoanele din mediul rural să facă mai multă mișcare și să practice un stil de viață sănătos.
Cursa, programată pentru duminică 6 septembrie, se va desfășura exclusiv pe șosea, cu startul de la intrarea în comuna Pănătău și sosirea în fata Primăriei (2km) pentru categoria de vârstă până la 10 ani sau cu sosirea pe Dealul Bisericii pentru ceilalți concurenți(4km).
Înscrierile se fac în perioada 17 august 6 septembrie de luni până vineri între orele 8.00-14.00 la Fountain of Hope / Centrul de Zi Izvorul Speranței Pănătău. Se pot înscrie în cursă copiii de la vârsta de 7 ani și adulții de până în 70 de ani. Nu se percepe taxă de înscriere însă copii trebuie să prezinte acordul scris al unui părinte și să fie însoțit pe durata cursei de un adult.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.