Președintele PSD, Marcel Ciolacu împreună cu prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu și secretarul general al partidului Paul Stănescu s-au aflat, miercuri dimineață, într-o vizită electorală în județul Buzău. Cei trei însoțiți de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, primarul municipiului Buzău Constantin Toma, parlamentarii Sorin Lazăr, Lucian Romașcanu, Ionela Dobrică și Liliana Sbîrnea și cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean au vizitat comunele Vadu Pașii, Ziduri și municipiul Râmnicu Sărat pentru a-i convinge pe locuitorii acestor unități administrativ teritoriale să acorde votul de duminică candidaților PSD.

Prima oprire a fost ce de la Vadu Pașii unde, alaiul PSD s-a întâlnit cu peste 100 de alegători cărora le-au explicat cum că investițiile realizate în ultimii ani în comună de către actualul primar liberal au fost făcute sub guvernele PSD tocmai pentru că social-democrații au ales să aloce fonduri pentru binele locuitorilor județului indiferent de culoare apolitică a primarului ceea ce nu se întâmplă și pe timpul actualului Guvern.

Cea de-a doua oprire a fost în comuna Ziduri unde social-democrații și-au afirmat sprijinul necondiționat pentru primarul Nicolae Nedelcu și au condamnat atacurile la care acesta este supus chiar de către contracandidatul PRO România cu care, la nivel județean, social-democrații au o înțelegere și candidează pe liste comune.

În final, mai marii social-democrați au descins la sediul partidului din Râmnicu Sărat de unde au plecat pe jos pe străzile orașului până în fața spitalului municipal discutând din mers cu cei întâlniți. Pe tot traseul străbătut o singură persoană i s-a adresat pe un ton critic președintelui PSD Marcel Ciolacu.

Ajuns în preajma spitalului liderul PSD Marcel Ciolacu a dat asigurări că va interveni pe lângă ministrul Nelu Tătaru pentru ca bolnavii cronici să poată avea acces la tratament în spitalul din Râmnicu Sărat.

„Eu cel puțin și alături de parlamentarii de Buzău o să mă mut peste domnul Tătaru să rezolvăm odată problema spitalului de la Râmnicu Sărat. AM înțeles că a trebuit să fie spital suport COVID, erau și alte opțiuni și eu cred că a fost o decizie pripită. Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, un spital cu 405 paturi, este menţinut în continuare Spital COVID chiar dacă sunt sub 50 de pacienţi COVID internaţi aici! Autorităţile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiţii de siguranţă, toţi bolnavii. Trebuie să dăm ocazia bolnavilor cronici să se trateze. Nu este normal ce se întâmplă”, a spus liderul PSD Marcel Ciolacu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.