Conducerea PNL Buzău critică atitudinea propriilor consilieri locali din comuna Grebănu care au trântit la vot un proiect important ce vizează o investiție majoră de 14 milioane de euro pentru comunitatea locală. Printr-un comunicat de presă remis joi președintele PNL Buzău Cristinel Romanescu atrage atenția propriilor consilieri și dă de înțeles că atitudinea s-ar putea solda cu sancțiuni.

„Filiala PNL Buzău nu este de acord și condamnă situația creată în comuna Grebănu de către consilierii PNL și ALDE care boicotează un proiect pe fonduri europene, în valoare de 14 milioane de euro. Practic, consilierii vor blocarea acestui proiect pentru dezvoltarea comunității locale, la care contribuția autorităților locale ar fi de doar 2%, parte a unei investiții majore ce se va desfășura în mai multe localități din întreg județul, cu o valoare totală de 300 de milioane de euro. Cetățenii care le-au acordat votul așteaptă de la aleșii lor locali  responsabilitate și realizarea a cât mai multor proiecte viabile pentru dezvoltarea comunității locale, și nu să joace la mai multe capete pentru micile lor interese” se arată în comunicatul PNL Buzău.

 

De asemenea, conducerea PNL Buzău anunță că atitudinea aleșilor de la Grebănu va fi discutată în următoare ședință a Biroului Politic Județean unde se va ajunge și la sancțiuni care pot merge până la retragerea sprijinului politic.

„Conducerea PNL Buzău dezavuează astfel de acțiuni din partea consilierilor săi, care pentru propriile interese riscă să sacrifice dezvoltarea comunități. PNL Buzău va analiza in prima ședință de Birou Politic Județean situația creată la Grebănu și va lua măsurile care se impun”, a precizat deputatul Cristinel Romanescu președintele PNL Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.