Raul Florescu si Ciprian Ene

Democrat liberalii nu prea cred în șansele de reușită ale consilierilor PP-DD de a ataca în contencios administrativ cele două hotărâri ale Consiliului Local Municipal si ale Consiliului Județean de refacere a fântânii arteziene din Piața Daciei precum și cea de achiziționare a unui serviciu de consultanță juridică pentru implementarea masterplanului pe deșeuri. Anunțul a fost făcut de consilierul municipal Ciprian Ene într-o conferință de presă în care a anunțat că partidul pe care îl reprezintă a studiat atent șansele de reușită ale acțiunii PP-DD considerând că aceasta nu va avea succes.
„Am văzut că și PP-DD care s-a opus acestui proiect încearcă să facă o contestație în contencios administrativ și fiscal. Nici noi nu am stat degeaba dar noi am preferat să ne documentăm înainte de a face o astfel de procedură. Din nefericire, orice acțiune în contencios administrativ și fiscal va fi greu să reușească pentru că a fost votată de majoritatea consilierilor locali și nici nu avea nevoie de o majoritate calificată” a declarat consilierul municipal PDL, Ciprian Ene.
Dat fiind că acțiunea inițiată de PP-DD nu are șanse de reușită, democrat-liberalii au decis să ducă lupta în planul imaginii și astfel au promis că vor informa cetățeni despre cheltuirea nejustificată a banilor pe cele două proiecte.
„Acțiunile noastre vor fi strict de informare a cetățenilor cu privire a această cheltuială inutilă. Consilierii Partidului Democrat Liberal nu au votat bugetul municipiului Buzău din trei motive: neincluderea unor sume pentru reabilitarea termică a blocurilor, cuprinderea reabilitării fântânii arteziene şi necuprinderea reabilitării clădirii în care funcţionează Asociaţia Nevăzătorilor. Acum fântâna se va face și, mai mult, suma din proiectul de buget a crescut cu vreo 2 miliarde de lei vechi. Justificarea primarului de la sfârşitul şedinţei de Consiliu Local mi se pare penibilă: să spui că trebuie să avem un monument de arhitectură pentru Buzăul secolului XXI, când tot oraşul arată ca după al doilea război mondial, este exagerat. Vom sesiza societatea civilă și vom solicita și asociației Pro-Democrația un punct de vedere”, a declarat consilierul municipal, Ciprian Ene.
Ciprian STERIAN

7 COMENTARII

  1. Se vede ca baiatul asta inca nu si-a sters casul de la gura, altfel ar fi stiut ca, de exemplu, proiectele pentru reabilitarea spatiilor verzi in municipiul Buzau, Parcul Crang, Marghiloman, Parcul Tineretului, celelalte parcuri din oras si tot ce inseamna spatii verzi, au fost promovate de doi fosti pedelisti, adica oameni de-ai lui Preda, pe care deputatul resapat nu a stiut sa si-i pastreze: Bebe Ionescu si Ion Popescu… daca la ora asta Buzaul arata ca dupa bombardament, cineva trebuie ca a cam consumat substante etno… Ce zici, domnule avocat?

  2. Buzau nu arata ca dupa bombardament, Buzaul arata ca dupa al doilea razboi mondial, adica s-a trecut cu senilele prin el :)))))) Asta cam asa este!!!! Traim intr-un oras de tot rasul. Se fac lucrari haotice si cu viteza melcului!!!! Dar ne trebuie fantana arteziana de 13 miliarde!!!!!!!!!!!!!!!! Rusine Bocodeala si locotenentilor tai…. numai dureaza mult si incurand vei intra in istoria negra a Buzaului!!!!! Pe care o vei citit dintr-un penitenciar!!!!!!!!!!!!!!!!! Sau acasa cu frica venirii dosarelor din urma!!!!!!!

  3. Ion Popescu e omul a carui societate a pus camere video in tot orasul, oare pe ce bani???Buzau e un kitsch plin de gauri si oameni ignoranti! Fantana arteziana poate ca va fi frumoasa, dar totusi 13 miliarde??? Din banii nostri, nu din buzunarul lui Bosco … ci in buzunarul lui si al firmelor de familie!Vasile esti cam naiv sa crezi ca orasul asta arata bine!!!

  4. si daca primarul in functie, nu conteaza ca se numeste Boscodeala, ar fi fost dintr-un partid a carui culoare o agreezi, tot la fel ai fi comentat, grig? dincolo de politica, pt ca, se vede, noi romanii nu ne putem dezbara de patimi, de ce nu vrei sa fii realist si sa vezi ce trebuie? te rog sa ma crezi ca am auzit oameni din alte orase spunand lucruri frumoase despre imaginea Buzaului. De exemplu, era cineva din Sibiu. Dar poate ca acel om tocmai ce se intorsese de prin Afganistan (e militar de cariera) si de aceea a facut aprecieri pozitive?!!!

  5. Vasile!!!Aprecieri pozitive, zici??? 🙂 Incearca sa fii obiectiv, Buzaul e un oras terminat.Terminat de smecherii care il conduc!Incerci sa speli imaginea unora care isi dau singuri cu noroi pe fata!!!Bosco dc era baiat istet ar fi trebuit sa numai candideze, il lasa pe Marcel si mergea deputat cu imunitate la Bucuresti si era mai linistit!Buzau=oras fara locuri de munca,plin de gropi, smecheri tinuti in brate de politicieni corupti, maternitate inaugurata nefunctionala, oras fara locuri de parcare,.cu o piata de legume deplorabila, fara o baza sportiva reconditionata pt sportul de masa, fara perspective si planuri economice pe ternmen lung.Rusine! Rusine!

  6. D-lor consilieri puneti mana si invatati administratie! Nu are legatura majoritatea care a votat, cu validarea hotararii de catre prefectura! Sunt etape premergatoare in vederea introducerii actiunii in contencios! Ene. Florescu puneti mana si cititi ca va faceti de ras.

  7. Proceduri, proceduri, proceduri!!! Membru UE iti doresc succes sa reuseasca aceasta actiune de anulare a hotararii si ma bucur ca unii chiar stiu multa administratie, desi ma indoiesc!!! Oricum ciudata logica ta, ar fi bine sa o si argumentezi!!!! ASA CA TOATA LUMEA CU BURTA PE CARTE INCOMPETENTILOR!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.