Consilierii județeni vor merge la finele lunii martie la Soroca unde vor participa la o serie de manifestări care vor marca împlinirea a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România. Aleșii au aprobat astăzi proiectul de hotărâre prin care vor putea face deplasarea la Soroca acolo unde vor participa la mai multe manifestări și vor ava o ședință comună cu consilierii raionali din Soroca.

„După cum bine știți avem o colaborare strânsă cu Republica Moldova, și cum am intrat în anul Centenarului consilierii județeni vor merge la Soroca să aniverseze așa cum se cuvine sărbătoarea Marii Uniri. Va fi o ședință comuna Soroca si Buzău unde se vor discuta probleme comune, vom elabora următorii pași în colaborarea noastră și cred că se va face și o donație către Spitalul Raional Soroca”, a spus președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.

O dată cu deplasarea la Soroca a aleșilor județeni va fi făcută și o donație către Spitalul Raional Soroca, unitate sanitară care a mai primit anul trecut din partea Consiliului Județean Buzău trei incubatoare pentru nou născuți. De data aceasta din bani adunați de la sponsori se vor dona Spitalului Raional Soroca aproximativ 90 de tone de ciment, 800 de kilograme de vopsea și alte materiale de construcții în valoare de aproximativ 8000 de euro. Consiliu Județean va asigura transportul și formalitățile vamale pentru materialele respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.