Zapada Oras Buzau 2014-9

Consilierii municipali ai PDL Buzău solicită autorităţilor locale, în frunte cu primarul Constantin Boşcodeală, sa ceară de urgenţă firmelor care au câştigat licitaţiile pentru deszăpezirea drumurilor din municipiul Buzău să îşi facă treaba sau aceste contracte trebuie reziliate de urgenţă. Este inadmisibil ca aceste informaţii publice să nu fie la vedere, cu toate că legislaţia în vigoare prevede acest lucru şi de asemenea nu se poate accepta ca ani la rând municipiul să arate într-un hal de nedescris după fiecare ninsoare mai importantă şi toţi oficialii de la Palat să se prefacă că suntem în Suedia, după deszăpezire.
Cerem public ca responsabilii din cadrul Primăriei Buzău să pună la dispoziţie, în mod transparent şi nepărtinitor, lista contractelor pentru deszăpezire din acest an atribuite prin licitaţie sau în mod direct, sumele cu care s-au încheiat aceste contracte, numărul de utilaje disponibile şi ce anume au făcut până în prezent (trasee, zone de acţiune, etc). Considerăm că este inadmisibil ceea ce se întâmplă în municipiul Buzău, legat atât de traficul auto si pietonal ce se desfăşoară cu mare dificultate, cât şi de faptul că nu se respectă legislaţia în vigoare.
Responsabilii din Primăria Buzău şi cei ai firmelor care au câştigat licitaţiile de deszăpezire pentru oraş trebuie să răspundă pentru acest haos şi pentru ca nu şi-au făcut treaba cum trebuie.
„Domnule primar Constantin Boşcodeală, cine este responsabil pentru această situaţie din municipiul Buzău? De ce plătesc buzoienii pentru ca nişte utilaje necorespunzătoare să se plimbe fară scop şi fără direcție prin oraş, mutând doar zăpada de pe stradă pe trotuar? Cât mai trebuie să rabde buzoienii, pe buzunarele şi pe nervii lor astfel de „afaceri”?”, se întreabă democrat-liberalii buzoieni într-un comunicat remis redacției Observatorul Buzoian.

1 COMENTARIU

  1. Responsabili? Ăștia care au acum puterea. Așa cum în trecut responsabili au fost ceilalți, de la PDL. De parcă este prima dată când în schimbul banilor pentru deszăpezire ne uităm la mormanele de nea de pe străzi. Sigur, este de datoria Opoziției să arate cu degetul, să urle proletar, dar ăștia de azi nu sunt decât cei de ieri. Iar ieri ne-a fost tot atât de cald ca și astăzi. Buzoienii vor mai răbda mult și bine, cel puțin până la următoarea ocupație străină. Suedia, Finlanda, se aude?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.