Consilierul județean Ion Nicolae se plângea recent într-un comunicat de presă transmis pe adresele mass-mediei din Buzău că ar fi fost exclus pe nedrept din partidul pe listele căruia a fost ales. Pentru a face lumină în acest caz, liberalii au răspuns atacului lansat de Ion Nicolae și au explicat ce anume a stat la baza deciziei de a-l radia, pentru că acesta este, conform statutului, termenul folosit în cazul consilierului liberal.

Conform liberalilor, decizia luată în cazul consilierului Ion Nicolae vine pe de-o parte ca urmare a neachitării cotizației de consilier pe care fiecare ales liberal este obligat conform statului să o vireze la partid suplimentar cotizației de membru, iar pe de altă parte ca urmare a susținerii publice a unui alt partid politic, în speță PMP.

Practic, liberalii au intrat, încă din perioada de precampanie, în posesia unor imagini care îl înfățișează pe consilierul județean Ion Nicolae alături de Ioan Caton Mateeșescu și de Dorin Bădulescu la o întâlnire a activului de partid PMP în incinta sediului din Râmnicu Sărat. Mai mult, foștii colegi de partid ai lui Nicolae susțin că au fost ademeniți de acesta să sprijine în alegeri partidul lui Traian Băsescu.

Din aceste considerente, pe data de 27 octombrie, Comitetul Județean Executiv a decis radierea calității de membru de partid a lui Ion Nicolae iar în data de 16 ianuarie, Prefectura a emis ordinul de încetare a mandatului de consilier al acestuia, ordin contestat de altfel în instanță de fostul ales liberal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.