Laurentiu DOBRICA

Consilierul județean Laurențiu Dobrică  renunță la mandatul de consilier județean pentru a se ocupa de activitatea profesională. Anunțul a venit printr-un comunicat de presă în care social-democratul își explică gestul spunând că rămâne totuși în viața politică.
„Am luat această decizie pentru că vreau să pot să îmi dedic mai mult timp activității profesionale. Este o perioadă complicată pentru mediul de afaceri și nu vreau în nici un fel ca activitatea mea profesională să interfereze cu obligațiile publice ce îmi reveneau în calitatea de consilier județean” se arată în comunicatul de presă remis redacției Observatorul Buzoian.
DUmitru DOBRICA
Practic, Dobrică renunță la funcția deținută în Consiliul Județean Buzău ca urmare a participării uneia dintre societățile ale cărui acționar este, S.C. Petro Consind SRL, la licitația pentru deszăpezirea drumurilor județene, prin renunțarea la postul din miniparlamentul județean, social democratul  dorind să evite  o eventuală stare de incompatibilitate.
Cu toate că renunță la funcția de consilier județean, Dobrică, aflat și pe postul de  vicepreședinte al PSD Buzău, spune că va continua să se implice în viața politică.
„Alegerile de anul viitor sunt foarte importante pentru PSD și pentru organizația noastră. Sunt convins că putem obține rezultate foarte bune la Buzău astfel încât să ajutăm partidul să câștige detașat alegerile europarlamentare dar și pe cele prezidențiale”, a precizat vicepreședintele PSD, Dumitru Dobrică.
Dumitru Dobrică a fost ales consilier județean la alegerile din iunie 2012 și este la al patrulea mandat consecutiv în deliberativul județean. În locul său va intra din partea PSD consilierul Iulian Ene, în prezent șeful cabinetului parlamentar al deputatului Marian Ghiveciu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.