Ciprian ENE

Schimbul de terenuri dintre Primăria Municipiului Buzău și afaceriștii Toni Bocioacă și Ion Leu a fost gestionat prost de municipalitate și va genera una din principalele promisiuni eșuate ale edilului Constantin Boșcodeală. Este concluzia la care a ajuns tânărul consilier local municipal Ciprian Ene, cel care a solicitat amânarea votului aleșilor locali pe această problemă la momentul când proiectul a fost introdus pe ordinea de zi a miniparlamentului local.
„Consider că Primăria și Consiliul Local Municipal a gestionat prost acest schimb de terenuri. Aștept să se realizeze și să vad și eu clauzele acestui schimb. Îmi lasă impresia că acest schimb este în dezavantajul municipalității mai ales ca reprezentanții PSD au promis că pe acel teren se vor construi apartamente ANL pentru tineri. Se pare ca aceasta va fi una din nerealizările actualului mandat al primarului Boșcodeala”, a declarat democrat liberalul Ciprian Ene.
Ciprian Ene a admis că, aparent, schimbul de terenuri dintre municipalitate și cei doi oameni de afaceri care au primit, în urma unei hotărâri judecătorești definitive, teren pe o șosea din municipiul Buzău, este unul legal și că ceea ce ridică semne de întrebare ar fi de fapt evaluarea celor două terenuri. Totodată, tânărul ales a menționat că nu are idee ca votul consilierilor locali care au votat în favoarea schimbului să fi fost influențat de anumite comisioane.
„La acest moment este o hotărâre de consiliu local care s-a votat de un grup politic. Nu știu și nici nu mă interesează dacă a existat un comision pentru acest vot. Acest lucru ar trebui, daca a existat, să preocupe instituțiile abilitate. Schimbul este aparent legal. Ceea ce îmi ridică mie semne de întrebare este evaluarea terenurilor”, a conchis consilierul municipal democrat liberal Ciprian Ene.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.