Maternitate nefunctionala-11

UPDATE: Proiectul privind achiziționarea unui teren în apropierea Maternității de pe strada Victoriei a trecut, joi, de votul consilierilor județeni. În cadrul aceleiași ședințe, s-a constituit o comisie de negociere a prețului cu care va fi achiziționat terenul. Liberalii, însă doar cei care au venit de la PDL în partidul nou format, au fost singurii care au votat altfel decât ceilalți consilieri, ei abținându-se de la vot, în timp ce colegii lor liberali, cei provenind din vechiul PNL, au votat ”pentru”.

Proiectul de hotărâre prin care Consiliul Județean intenționează să achiziționeze un imobil și 500 de metri pătrați de teren în vecinătatea noii maternități de pe strada Victoriei va fi introdus, din nou, pe ordinea de zi. După ce a picat la vot în ultima ședință pe fondul mai multor absențe din deliberativul județean, vicepreședintele Neagu a reintrodus proiectul pe ordinea de zi urmând ca el să fie supus dezbaterii joi dimineață. Pe suprafața de teren pe care Consiliul Județean dorește s-o achiziționeze de la un proprietar din zonă ar urma să fie amenajată o parcare și o cale de acces pentru ambulanță, utile în perspectiva apropiatei deschideri a noii maternități programată a avea loc în vara acestui an.
Dacă proiectul va fi aprobat, atunci aleșii județeni trebuie să constituie o comisie de negociere pentru a încerca să cumpere terenul la un preț cât mai mic care nu trebuie să depășească valoarea stabilită de un evaluator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.