Boscodeala COnstantin

Primarul Constantin Boșcodeală a anunțat marți după ce a aflat că a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Gloria că își va da demisia din funcția de președinte al PSD Buzău.
De asemenea, edilul buzoian a precizat că va lăsa soarta administrației locale în mâinile celor doi viceprimari, Fănică Bârlă și Sebastian Radu, până când va ști exact sentința definitivă în acest dosar în care a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Brașov. Îm plus, Boșcodeală s-a declarat nevinovat și a precizat că va face apel care urmează să se judecr la Curtea de Apel Brașov.

”Din cele trei fapte pentru una m-au achitat, pentru două m-au condamnat, una la 4 ani de închisoare, una la 3 ani, și cum se pune o treime, am fost condamnat la 5 ani, respectiv pentru alocarea de sume cu finanțări nerambursabile pentru Asociația Sportivă și pentru că as fi dat în folosință gratuită un teren la AS Voința. Voi declara apel și aștept să se judece la Curtea de Apel Brașov, mă consider nevinovat, și chiar sunt. În cazul Voința respectivii sunt proprietari și pe teren și pe clădiri, deci nu aveam cum să dau eu în folosință, pt ca o aveau din regimul comunist si oricum sunt proprietari. Dincolo n-am făcut decât să aprob o finanțare nerambursabilă către o asociație sportivă. Sunt supărat, o să-mi dau demisia din funcția de președinte al PSD Buzău și îi voi lăsa pe domnii viceprimari sa se ocupe de Primărie până se va judeca apelul”, a declarat primarul Boșcodeală.

În ce privește soarta organizației județene a PSD Buzău după demisia sa, Boșcodeală a declarat că o decizie privind cine va prelua conducerea filialei va fi luată de PSD central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.