Fostul judecător Constantin Florescu și-a anunțat, joi, într-o conferință de presă candidatura la Primăria municipiului Buzău. Din dorința de a nu repeta cuvântul „Partidul”, Florescu a avut dificultăți în a pronunța formațiunea politică din partea căreia va candida ajutorul venindu-i de la deputatul Adrian Mocanu care a fost nevoit să-i sufle „Mișcarea Populară”.

„Vă mulțumesc domnului Mocanu pentru susținere și încredere și domnului Tomac pentru onoarea pe care mi-o face fiind astăzi prezent aici. Astăzi declar oficial în fața tuturor că accept candidatura din partea Partidului…. Partidului… (nr. Adrian Mocanu: Mișcarea Populară),  partidului PMP. Eu până în luna martie am activat în PSD și mi-am dat demisia din cauza unor motive pe care le-am precizat legate de comportamentul actualului primar care are o atitudine necorespunzătoare în cheltuiala banului public. Am analizat scena politică, am citit statuturi, programe constatând că există o diferență ideologică dar în practică, oamenii care conduc aceste partide la Buzău sunt prieteni și din aceste condiții am constata că PMP are intenția reală de a produce o schimbare reală”, a declarat Constantin Florescu.

La lansarea candidaturii lui Constantin Florescu la Primăria municipiului Buzău a participat președintele PMP Eugen Tomac, secretarul general adjunct Ioana Constantin, președintele PMP Buzău Adrian Mocanu, consilierul local Silviu Roșioru și fostul viceprimar al municipiului Buzău Fănică Bârla.

Fostul judecător care s-a făcut remarcat și în Consiliul Local Municipal ca o voce critică împotriva actualului primar Constantin Toma a declarat că nu va încerca să câștige capital electoral fiind „anti Toma” însă este dator să ia atitudine față de anumite derapaje ale acestuia.

Președintele PMP Buzău a declarat că partidul pe care îl conduce nu a desemnat un candidat pentru Consiliul Județean și nu a exclus ideea unei candidaturi pentru cea mai înaltă funcție din județ.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.