Un tânăr de 23 de ani a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a fost trădat de propriile emoții și trăiri.
Individul care avea asupra sa droguri a început să se comporte neobișnuit la vederea unei patrule a Poliției Locale. Tânărul a încercat să scape de oamenii legii însă nu a reușit, fiind prins și luat la verificat de oamenii legii.
„În timp ce efectuam serviciul de patrulare în zona centrală din municipiul Buzău, un tânăr de 23 de ani a încercat să evite întâlnirea cu patrula de Poliţie. L-am legitimat şi apoi am găsit 12 pliculețe cu substanţe necunoscute. El a precizat că sunt pentru consumul propriu şi că le-ar fi cumpărat din Galaţi. A fost dus la sediul Poliţiei Locale pentru a fi predat Poliţiei naţionale pentru începerea cercetărilor”, a declarat agentul Vasile Bronea de la Poliţia Locală.
Tânărul le-a spus oamenilor legii că drogurile erau pentru consumul propriu, fapt ce ar putea fi real având în vedere că individul tocmai ieșise de la Spitalul Săpoca unde ajunsese din cauza unor tulburări de comportament puse pe fondul consumului de droguri.
Acum, buzoianul va trebui să răspundă în fața legii pentru fapta sa care va deveni și mai gravă dacă polițiștii vor stabili că drogurile erau și pentru a fi puse în vânzare.
Individul a mai fost și în trecut certat cu legea. El a fost închis până nu demult pentru o tâlhărie.
Cazul a fost preluat de DIICOT.

1 COMENTARIU

  1. […] Un tânăr de 23 de ani a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a fost trădat de propriile emoții și trăiri. Individul care avea asupra sa droguri a început să se comporte neobișnuit la vederea unei patrule a Poliției Locale. Tânărul a încercat să scape de oamenii legii însă nu a reușit, fiind prins și luat la verificat de oamenii legii. „În timp ce efectuam serviciul de patrulare în zona centrală din municipiul Buzău, un tânăr de 23 de ani a încercat să evite întâlnirea cu patrula de Poliţie. L-am legitimat şi apoi am găsit 12 pliculețe cu substanţe necunoscute. El a Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.