Crescătorii de maidanezi creează probleme și la Pârscov. O femeie crește în curtea sa peste 100 de câini și pisici spre disperarea vecinilor

0

O femeie de 64 de ani din Pârscov crește în gospodăria proprie zeci de câini și pisici spre disperarea vecinilor care de mai mulți ani de zile reclamă autorităților vacarmul și mirosul în care sunt nevoiți să trăiască. Vecinii Marianei Miu se plâng de gălăgia făcută de animale și mai ales de mirosul emanat de mâncarea patrupedelor care intră în putrefacție și de dejecțiile pe care aceștia le lasă prin toată curtea.
Mai mult, pentru că femeia care crește aproximativ 80 de câini și vreo 50 de pisici nu are o curte betonată și un loc unde să strângă mizeria lăsată de animale, pe lângă mirosul și zgomotul făcute de acestea acum nici apa din fântâni aflată la o adâncime de câțiva metri nu mai poate fi consumată.
Prefectul Carmen Ichim însoțit de reprezentanții Poliției, D.S.P., D.S.V. și ai Gărzii de Mediu au mers luni la Pârscov pentru a vedea condițiile în care sunt ținute animalele și a încerca să găsească o rezolvare.
La fața locului atât prefectul cât și ceilalți reprezentanți ai instiituțiilor de control s-au lovit de refuzul proprietarei de a le permite accesul în curte însă chiar și așa sancțiunile la adresa femeii vor curge dat fiind multiplele nereguli constatate de inspectorii instituțiilor abilitate. Totodată, în termen de 3 luni, femeia trebuie să mute animalele într-un alt loc departe de zona în care locuiesc oamenii iar în aceste sens Primăriei din localitate i s-a pus în vedere să identifice un teren pentru a găși o rezolvare a situației.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.