O femeie de 89 de ani a fost găsită moartă în casă, în această dimineaţă. Din primele informaţii, bătrâna a fost înjunghiată de fiul său, un bărbat de 66 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Poliţiştii au fost alertaţi de soţia bărbatului. Şocată, femeiea le-a spus anchetatorilor că nu a auzit scandal ori altecva suspect care să o ducă cu gândul la o asemenea nenorocire. Poliţiştii şi un procuror criminalist se află deja la Cozieni, acolo unde s-a produs nenorocirea.

UPDATE 16:00
Anchetatorii nu au nici un dubiu în privința morții bătrânei și a fiului ei de 66 de ani. Potrivit procurorului criminalist, Iulian Mocanu, bărbatul de 66 de ani și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuțit, după care s-a spânzurat, totul pe fondul unor discuții și al unui conflict mai vechi între cei doi. Femeia avea probleme psihice iar deseori pleca de acasă. Devenise o povară pentru fiul său care o aduna de pe ulițele satului, de fiecare dată.
„Ea era bolnavă mintal, era dusă, o ducea lumea de pe stradă. El cred că s-a îngrozit de atâtea necazuri care i le aducea în casă, spărgea geamuri. A făcut o depresie că el nu era violent, nu se certa cu nimeni. Era un croitor de lux.” a, povestit, astăyi, după tragedie, Ana Gavriloiu, o vecină.
„Un om deosebit, nu se certa cu nimeni chiar dacă bea o țuică dar cred că a făcut o depresie el de a ajuns așa, de a făcut gestul, că era un om deosebit. O depresie foarte mare de a omorât-o pe mamă-sa, l-a scos din pepeni. Făcea rău, fărâma poarta, fărâma geamuri, fărâma ușa ca să iasă.”, a povestit, IUliana Ion, o altă vecină a familiei în care s-a produs nenorocirea.

Sătul, probabil de scandaluri, bărbatul a mers în această dimineață în camera în care stătea mama sa și a ucis-o după care s-a spânzurat. Omul a fost găsit de soția sa în momentul în care aceasta vroia să-l invite să bea împreună cafeaua de dimineață. Bărbatul a fost găsit într-un atelier dincurte iar mama lui, tăiată în zona capului și a gâtului, într-o cameră a casei în care locuiau împreună.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.