Capture
Bărbatul din Râmnicu Sărat care joi și-a înjunghiat mortal concubina și pe cele două fiice în vârstă de 7 și 8 ani fusese condamnat pentru trafic de persoane minore după ce a dus în străinătate mai multe fete pe care le-a obligat să se prostitueze.
Potrivit portalului instanțelor de judecată, bărbatul în vârstă de 30 ani a fost arestat preventiv în anul 2012 împreună cu alte 3 persoane care constituiau un grup infracțional organizat pentru trafic de minore. După ce a primit condamnarea de la Tribunalul Buzău, bărbatul, Marcu Aurel Florin, a făcut recurs, apoi procurorii au făcut apel, pentru ca în final, pe 7 mai 2014 Înalta Curte de Casație și Justiție să confirme mandatul de executare a pedepsei la trei ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de minori.
Din rechizitoriul procurorilor rezultă că bărbatul a dus peste granițe, în Grecia, mai multe tinere, minore de 16-17 ani, pe care le-a constrâns să se prostitueze. Bărbatul le acosta pe fete în Râmnicu Sărat, le ducea inclusiv la domiciliul său, le promitea câștiguri substanțiale peste granițe, după care le scotea din țară și într-un bar din Atena le obliga să se prostitueze.
Procurorii susțin că bărbatul din Râmnicu Sărat împreună cu alți membrii ai rețelei de proxenetism le amenința și chiar le bătea pe minore, pentru a accepta să se prostitueze cu clienți racolați într-un bar din capitala elenă, iar banii erau împărțiți de proxeneți.
Joi, bărbatul a aflat că a fost condamnat definitiv și că urmează să fie încarcerat, moment în care între el și concubina lui a izbucnit o ceartă în care femeia i-ar fi spus că nu îl va aștepta să iasă din penitenciar.
AdinaSALAJAN
De aici până la oribila crimă nu a mai fost decât un pas. Pentru că nu a suportat gândul că ar putea fi părăsit de concubină bărbatul a înjunghiat-o pe femeia cu care avea doi copii dar și pe cele două fete de 7 și 8 ani. Ulterior ucigașul a sărit gardul unei unități militare dezafectate și a fost găsit de o patrulă de jandarmi și de tatăl său în timp ce încerca să își pună capăt zilelor.
Vineri, la școala unde învățau cele două surori, erau aprinse pe băncile lor lumânări de către colegii de clasă, care au auzit cele întâmplate. Întreaga comunitate din Râmnicu Sărat este în stare de șoc și nu înțelege cum a fost posibil ca bărbatul să își ucidă întreaga familie.
Tatăl bărbatului este de asemenea în stare de șoc și, deși susține că tânărul suferă de diabet și face insulină, spune că merită să rămână la închisoare pentru tot restul vieții după ce și-a omorât iubita și pe cele două fete de 7 și 8 ani.
În prezent, Marcu Aurel Florin este internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală cu mai multe plăgi înjunghiate în abdomen și torace pe care și le-a provocat cu un cuțit după ce a și-a omorât concubina și pe cele două fiice.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.