Cristi Bîgiu a ajuns, joi seară, acasă, după aproape 5 luni de arest preventiv. Înainte de a ajunge la cei dragi care-l așteptau acasă în număr mare, președintele suspendat al Consiliului Județean Buzău a trecut pe la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, pentru a îndeplini formalitățile legale.
Ulterior, însoțit de avocați și polițiști în civil, Bîgiu s-a îndreptat spre casă cu un autoturism Logan, din care a coborât vizibil emoționat și nerăbdător să-și vadă familia.
În fața blocului în care locuiește situat în zona Teatrului George Ciprian, Bîgiu s-a oprit în dreptul jurnaliștilor pentru a-i saluta și a le da o scurtă declarație.
”Vă dați seama că este o mare bucurie, de abia aștept să-mi văd familia. Sunt aproape 5 luni de când lipsesc de acasă. Pot să spun că mă bucur că vă văd și pe voi. Să vedem cine apare primul când ajung în casă, bănuiesc că va fi cățelul, apoi fiica mea, soția, din ce știu sunt și mama, nepoata, toată familia. Sunt obosit și emoționat. Sunt cinci luni. Nu fac alte declarații în seara asta, m-am oprit să vă salut, așa e normal, dar nu am de gând să dau nici o declarație”, a spus Cristi Bîgiu.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Buzău, Cristinel Bîgiu, aflat în arest preventiv din decembrie 2014 pentru luare de mită în formă continuată, va fi plasat în arest la domiciliu, a decis, joi, Curtea de Apel Bucureşti, decizia fiind definitivă. Aceeași decizie a fost luată și în cazul finului său, Florin Colgiu, decizia fiind definitivă.

Cristinel Bîgiu şi Florin Colgiu au fost arestaţi preventiv, în 7 decembrie 2014, de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Ulterior, Bîgiu a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi conflict de interese în formă continuată şi pentru tentativă de spălare a banilor, iar finul său, Florin Colgiu, pentru complicitate la aceste infracţiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.