Președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, a revenit marți la serviciu după o absență de mai bine de jumătate de an. După ce a avut o primă întâlnire cu directorii direcțiilor din cadrul instituției, Bîgiu a acceptat să se întâlnească cu jurnaliștii pentru a transmite ce are de gând o data cu revenirea în fruntea Consiliului Județean:
”Din punct de vedere juridic sunt sub control judiciar, am trei restricții de a nu părăsi țara, de a mă prezenta în instanță ori de câte ori sunt chemat și de a nu lua legătura cu martorii din rechizitoriu. Este vorba despre trei angajați din Consiliul JUdețean. Din punct de vedere administrative, îmi este permis să-mi reiau munca,am avut o discuție cu directorii din toate direcțiile legată de perioada în care am lipsit și mai multe detalii vă voi da săptămâna viitoare, după ce voi ști mai în detaliu cum stau lucrurile”, a declarat Cristi Bîgiu.
Șeful Consiliului Județean a mai spus că a decis să revină la serviciu pentru că este interesat de stadiul proiectelor începute în timpul mandatului său: ” Am început să am discuții cu directorii legate de perioada în care am lipsit, mă interesează stadiul proiectelor începute. După ce voi cunoaște situația voi vedea ce este de făcut, am lăsat începute proiecte importante, vreau să văd care e situația lor”.
Pe de altă parte, Cristi Bîgiu a refuzat să facă vreun comentariu legat de situația sa politică, precizând că în prezent nu mai este membru al nici unui partid politic.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.