UPDATE: Magistrații au fixat un nou termen de judecată în dosarul fostului președinte al Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, pentru data de 7 martie. Totodată, judecătorii au respins solicitarea apărătorilor lui Bîgiu de revocare a controlului judiciar, decizie care poate fi însă contestată în 48 de ore.
„ În baza art. 362 alin. 2 C.p.p. cu ref. la art. 208 C.p.p., menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel, prin încheierea din 06.07.2015, aşa cum a fost modificat prin încheierea pronunţată în prezenta cauză la data de 21.09.2015. Respinge cererea de revocare a măsurii controlului judiciar formulată de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare” se arată în încheierea ședinței de judecată.

Fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, merge luni în fața magistraților de la Tribunalul Călărași după ce luna trecută nu a putut ajunge din cauza drumurilor înzăpezite.
La termenul de luni al procesului în care Cristi Bîgiu este judecat pentru luare de mită vor fi audiați martorii care nu au putut ajunge la termenul precedent iar instanța va stabili, cel mai probabil, un nou termen de judecată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.