Fostul președinte al Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, a fost condamnat de magistrații Tribunalului București la 2 ani de închisoare cu suspendare și supravegherea pe o perioadă de 5 ani în dosarul mitei obținute de la fostul șef al RAPPS, Georgian Surdu de 75.000 de euro.

Bîgiu care a fost trimis în judecată în octombrie 2015 alături de Georgian Surdu a recunoscut ca a luat mită de la fostul șef al RAPPS pentru a-i înlesni obținerea unui contract de lucrări la Ghergheasa și chiar a cerut să fie judecat pe procedura simplificată. Judecătorul de caz nu i-a admis cererea fostului șef al CJ pe motiv că declarațiile sale erau importante pe parcursul derulării procesului.

Alături de Cristi Bîgiu a fost condamnat și Georgian Surdu care a primit însă o pedeapsă de 3 ani cu executare  însă ambele decizii nu sunt definitive ;i pot fi atacate cu apel.

Cristi Bîgiu mai are o condamnare de 5 ani și 2 luni de închisoare în dosarul în care a fost arestat în decembrie 2014 pentru luare de mită care a fost contestată și se află în faza de apel.   Pe lângă acestea fostul șef al CJ Buzău mai este judecat într-un dosar pentru luare de mită în urma unui denunț făcut de fostul primar al comunei Jilava, Adrian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.