Bigiu DNA-6
Președintele suspendat al Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, rămâne în arest. La fel și finul său, Florin Colgiu, acuzat de complicitate la luare de mită.
Cei doi rămân pentru încă o vreme după gratii, au decis judecătorii de la Tribunalul Călăraşi care au fost de părere că trebuie menținută arestarea preventivă în cazul celor doi.

„În baza art.362 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpaţilor: BÎGIU MARIAN CRISTINEL arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.506/UP/7 decembrie 2014 emis de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală în dosarul nr.42553/3/2014 şi COLGIU FLORIN-MĂDĂLIN, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.507/UP/7 decembrie 2014 emis de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală în dosarul nr.42553/3/2014, şi menţine măsura arestării preventive a inculpaţilor. În baza art.242 al.2 c.p.p. respinge cererea formulată de inculpatul COLGIU FLORIN-MĂDĂLIN, prin apărător, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar. În baza art.242 al.2 c.p.p. respinge cererea formulată de inculpatul BÎGIU MARIAN CRISTINEL, prin apărător, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 16 aprilie 2015.” se arată în soluţia instanţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.