Cristi Minculescu si Nutu Olteanu
foto:©Facebook/Cristi Minculescu Oficial

Fostul vocalist al trupei IRIS, Cristi Minculescu, alături de fondatorul IRIS, Nuţu Olteanu, concertează duminică seară la Buzău. Cele două legende ale rock-lui românesc vor urca pe scena amenajată în clubul Atlantis din Parcul Tineretului alături de doi instrumentiști de excepție Ken Sundberg la bas şi Andres Diephuis la tobe.
Din repertoriul ales de cei doi fac parte piese care au consacrat cea mai longevivă trupă românească de rock cum ar fi „Trenul fără naş”, „Pe ape”, „Doar pentru voi”, „Lumina zilei”, „Noaptea”, „Strada ta” dar şi două compoziţii noi. Totodată, fanii vor putea asculta preluări din repertoriul unor trupe precum AC/ DC, Bad Company, Whitesnake şi Led Zeppelin.
Nuțu Olteanu, fondator al Iris-ului (alături de Emil Lechinţeanu şi Nelu Dumitrescu)și compozitor al primelor succese ale grupului este stabilit de la începutul anilor ’90 în Suedia.
Concertul de la Buzău face parte dintr-o serie de evenimente programate în mai multe orașe din România printre care se mai numără Suceava, Galați, Brașov și Piatra Neamț. La Buzău, evenimentul este organizat de Adrenalitera duminică de la ora 21.00 în clubul Atlantis din Parcul Tineretului iar prețul biletelor va fi de 30 și 40 de lei.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.