Singura fată prezentă la prima ediţie a Cupei Presei la Table Buzău 2013 a produs marea surpriză a competiţiei, reuşind să plece acasă cu marele premiu pus la bătaie. Concursul organizat de www.observatorulbuzoian.ro, Asociația Presei Sportive-Arena Buzoiană şi Galleria Mall cu sprijinul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret şi J’Pizza a avut loc în weekend la Centrul Comercial amintit iar trofeul a fost adjudecat de Cristina Dinulescu de la Mediafax. În finală, jurnalista a jucat cu reprezentantul cotidianului,,Opinia”, Cătălin Ţînţăreanu pe care l-a învins cu scorul de 2-0 la partide. Interesant este faptul că iniţial, câştigătoarea Cupei Presei la Table s-a înscris în competiţie chiar în ultimul moment mai ales că tocmai revenise din vacanţă. Probabil fiul său i-a spus ,,mami du-te să-i baţi pe băieţi la table şi să aduci cupa acasa fiindcă vreau să ma joc cu ea”. De fapt după stilul de joc abordat, Cristina Dinulescu a demonstrat că nu întâmplător a intrat în posesia trofeului, pe lângă acesta primind din partea Galleriei Mall o cutie de table şi un voucher în valoare de 150 lei. Locul III i-a revenit jurnalistului Adrian Soare de la Pro Sport şi Observatorul Buzoian care a câştigat finala mică disputată împotriva lui Sandu Miroiu. Organizatorii au acordat câte o cutie table şi vouchere de 100 şi 50 lei pentru ocupanţii poziţiilor 2 respectiv 3 în clasament.
Sâmbătă s-a desfăşurat concursul rezervat ,,tablagiilor profesionişti” la care s-au înscris aproape 60 de persoane iar trofeul a fost adjudecat de Gheorghe Gheorghe, acesta învingându-l în finală pe Emilian Turturică. Pe locul III s-a clasat Gheorghe Dumitru care s-a impus în faţa lui Agapie Vrânceanu. Cei care au urcat pe podium au fost rasplătiţi cu premii constând în cupe,diplome,vouchere de 150,100 şi 50 lei şi câte o cutie de table.
Deasemenea organizatorii au oferit diplome de excelenţă pentru cel mai tânăr participant-Vasile Georgian-14 ani şi cel mai vârstnic – Uţă Dragomir-78 ani. Nu au fost uitaţi nici managerul Clubului Tess,Sorin
Cristea precum şi reprezentantele Galleriei Mall,Raluca Comănescu şi Loredana Antemir care au contribuit decisiv la buna desfășurare a competiției.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.