Cristinel ROMANESCU
Fostul copreședinte al PNL Buzău, Cristinel Romanescu, nu se gândește să părăsească partidul, deși, în situația dată, numai de liniște nu o să aibă parte în noul partid format din fostul PDL și vechiul PNL. Chiar recunoaște că la baza înlocuirii sale din funcție stau scandalurile dintre el și Cezar Preda, scandaluri care au escaladat odată cu venirea la Buzău a secretarului general Marian Petrache, Romanescu spune că nu a rămas în funcția de la Consiliul Județean decât la cererea primarilor pe care vechiul PNL îi mai avea după migrația din toamna anului trecut.
„Am fost înlocuit din funcția de copreședinte al PNL Buzău. Probabil că la baza deciziei au stat discuțiile vechi din filială plus ce s-a discutat în ședința cu domnul Petrache când a sosit la Buzău când mi s-a reproșat și s-a speculat că sunt susținut de PSD în poziția de vicepreședinte al CJ Buzău. Am explicat atunci că nu mi am dat demisia pentru că primarii pe care-i mai aveam, cei din vechiul PNL, au considerat oportun ca eu să rămân în fruntea Consiliului Județean. Ei au spus ca Romanescu să rămână atunci când niște voci din PNL mi-au spus să plec, acum câteva luni. Nu a fost o decizie personală rămânerea mea”, a declarat Cristinel Romanescu.
Cu toate acestea, Romanescu este hotărât să rămână în PNL și să muncească alături de colegi săi, vechii liberali, pentru ca noul partid să crească și să câștige alegerile din 2016.
„Nu pot să cred că e o lovitură demiterea mea dar cred că este o nedreptate. Chiar dacă am fost destituit voi rămâne în PNL. Nu se pune în discuție să plec. Avem o echipă puternică a vechiului PNL din cei care am rămas, oameni onești, care țin cu PNL, sunt oameni vechi și vom face totul ca sa câștigăm alegerile in 2016. Voi rămâne, nu m-am agățat de un scaun, a fost un pic de nedreptate, dar voi rămâne, nu se pune problema să plec. Nu am făcut și nu voi face o înțelegere cu PSD. Așa e în politica, nu e ca în sport, se fac speculații, se fac nedreptăți, dar atât timp cât am intrat în politică, îmi asum asta și le accept”, a concluzionat Cristinel Romanescu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.