După luni bune de tăcere organizația județeană a PNL a ieșit, joi, în fața presei pentru a -si prezenta rezultatele alegerilor interne și anunța că organizația județeană este pregătită să înceapă reconstrucția partidului.
„PNL a fost din ce în ce mai destructurat după ordonanța 55 și poate nu toți care au ajuns în curtea noastră erau liberali. Am găsit membri de partid care au uitat să își plătească cotizația, care nu aveau adeziuni și care au fost supărați că nu au fost lăsați să voteze la alegeri. Avem vechi PNL-iști care s-au supărat că nu li s-a cerut să plătească cotizația. În prezent avem aproximativ 800 de membri cu cotizația plătită la zi, cu carnete și adeziuni în regulă. În evidențele noastre sunt mult mai mulți membri dar care nu sunt dispuși să își plătească cotizați. În prezent sunt aproximativ 20 de organizații fără conducere”, a declarat președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu.
În ceea ce privește alegerile naționale pentru șefia PNL care urmează să se desfășoare pe 17 iunie organizația județeană Buzău il va susține pe Ludovic Orban.
„Noi ne-am exprimat acest punct de vedere dinainte de prezentarea moțiunilor și chiar am votat în interiorul organizației județene Buzău ă îl sprijinim pe dl Orban iar după prezentare acestora am mai votat odată pentru susținerea moțiunii domnului Orban. Personal eu nu pot să îl susțin decât pe Ludovic Orban. Din punctul de vedere al Buzăului cred că are cele mai mari șanse.”, a declarat liderul PNL Buzău, Cristinel Romanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.