PNL condamnă inca o data modul brutal si complet lipsit de diplomatie prin care alianța PSD-ALDE-UDMR încearcă să îngenuncheze justiția, blocând total dezbaterea în Parlament. Puterea,în mod discreționar, nu dă nicio șansă dialogului cu Opoziția, în adoptarea acestor importante modificări la legile Justiției. Este inadmisibil ca in 2018 o natiune sa fie redusa la tacere de maniera aceasta. 

 Niciun amendament al nostru nu a avut șanse de supraviețuire în fața comisiei speciale a Parlamentului, coordonata indeaproape, foarte minutios si vigilent de domnul Florin Iordache.  Totul s-a desfășurat cu foarte mare rapiditate, sub impulsul unei strategii puse la cale de actuala putere. Strategia pe repede inainte! După ce în comisia lui Iordache,  discuțiile pe marginea amendamentelor depuse de liberali au fost sistate din start, iar mașina de vot PSD-ALDE-UDMR a funcționat fără greșeală, modificările la legile Justiție au ajuns în plenul Camerei Deputaților.

 Opoziția a primit proiectul de lege pentru a-l studia doar cu o oră înainte de votul în plen. Este ceva fără precedent! Asta este democrația pe care ne-o oferă PSD-ALDE, marca proprie!  Suntem puși în fața faptului împlinit și nu ni se oferă nicio posibilitate să reacționăm. Acest tip de comportament denota o teama organica fata de repercusiunile unei justitii independente. De aceea, se reacționează instinctual, fără prea multă judecată. Oricine e „altfel” reprezinta un potential dusman. De la cel mai mic la cel mai mare nivel.  Asa ca, au decis să-l scoată din cărți pana si pe Presedintele Iohannis în numirea și revocarea din funcție a șefilor Parchetelor. 

Un control politic al justiției ar însemna salvarea domnului Dragnea și domnului Tăriceanu și drum liber pentru controlul unei țări întregi. Ce nu s-a putut realiza „peste noapte” prin Ordonanța 13, iata ca se poate împlini prin forțarea democrației parlamentare. Dar toate aceste acțiuni de sabotaj venite din partea PSD-ALDE vor avea efect de boomerang, c-asa e in tenis. Există o puternică mișcare de rezistență în societatea românească, care va reacționa foarte dur. Ramane de vazut cat de rezilienti suntem ca natiune si cum alegem sa construim viitorul copiilor nostri.

 

 

Deputat PNL

Cristinel Romanescu

1 COMENTARIU

  1. Daca am gasit zâmbetul astazi, datorita acestei Struture de finantare, de la care am primit un împrumut de 20.000 de euro si doi dintre colegii mei, de asemenea, a primit împrumuturi fara nici o dificultate. Ele sunt atât de frumos ca în termen de 72 de ore am primit cererea mea. Am publica acest mesaj pentru ca mi-a facut bine cu acest împrumut jur ca detin un magazin. Va sfatuiesc sa nu mai însele pe nimeni sau orice fel, daca de fapt doriti sa se aplice pentru un împrumut de bani pentru proiectul dumneavoastra si orice alte.
    Aici este adresa lui de e-mail: WhatsApp. + 1 (365) 300-0750
    Financeserviceinter001@hotmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.