UPU-7

Criza de la Spitalului Judeţean Buzău, unde săptămâna trecută ajunseseră să asigure gărzi la UPU doar doi medici, este pe cale să se rezolve.
Încă un medic din cei care la începutul lunii şi-au dat demisia, renunţînd la activitatea pe care o desfășurau la UPU, a revenit asupra deciziei. Este vorba despre doctorița Gina Cîmpeanu care îşi va relua gărzile la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului buzoian din data de 15 iulie, după ce a avut mai multe discuții cu managerii Spitalului Judeţean Buzău.
Doctoriţele Gina Cîmpeanu şi Anca Marinescu au renunţat la gărzile de la UPU la începutul lunii în urma unui scandal iscat de o colegă de-a lor. Este vorba despre doctoriţa Angela Mazdrag care a sesizat că cele două au mai multe puncte de lucru în judeţ decât prevede legea iar asta se răsfrânge asupra pacienților.
Odată cu revenirea doctoriţei Cîmpeanu și ceilalți doi medici care se aflau în concedii medicale și respectiv de odihnă vor reveni la lucru, și astfel cea mai aglomerată secţie a spitalului buzoian va avea, din nou, un număr suficient de medici la Urgențe.
Unitatea de Primire Urgenţe este cea mi aglomerată secție a Spitalului Judeţean Buzău. Medicii de aici sunt nevoiți să vadă zilnic circa 140 de persoane care se prezintă la unitatea medicală, deși nu toate au nevoie de tratament de urgență.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.