Cros-4

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român prin Academia Olimpică Română , Academia Olimpică Română –filiala Buzău în colaborare cu
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, Asociaţia Judeţeană de Atletism Buzău
Primăria și Consiliul Local al municipiului Buzău organizează duminica, 09 iunie de Ziua Internaţională Olimpică, crosul „ZIUA OLIMPICĂ”
Concursul face parte din proiectul “LUNA OLIMPICĂ , BUZĂU 2013” şi se adresează practicanţilor sportului de masă şi de performanţă din judeţul Buzău şi din întreaga ţară care concură la mişcarea olimpică.
Traseul competiției se întinde pe o distanță de aproximativ 3, 5 km, având punctual de start pe platoul Dacia/ Primăria municipiului Buzău – Aleea Trandafirilor-str. Ostrovului – bulevardul N. Bălcescu – Parc Crâng –Obelisc – ( pentru categoria 06-15 ani)- un tur de lac-stadionul de atletism, punct Sosire ( pentru celelalte categorii)
Organizatorii concursului lansează o invitaţie deschisă tuturor buzoienilor indiferent de categoria de vârstă din care fac parte
Concursul se desfășoară pe 4 categorii: categoria OPEN, categoria 06-15 ani, categoria 16–49 ani, și categoria veterani: peste 50 ani
Toţi concurenţii participanţi vor primii câte un tricou şi o şapcă iar la categoria OPEN se vor acorda premii speciale pentru cei mai tineri şi cei mai vârstnici participanţi.
De asemenea, primii trei clasaţi de la fiecare categorie vor primi bani , trofee, medalii şi diplome.
Startul concursului se va da din Piața Daciei la ora 9.30 iar festivitatea de premiere va avea loc în incinta patinoarului Ice Magic Buzău. Înscrierea concurenților se va face începând cu ora 7.45 la punctul de start iar participanții vor trebui să aibă asupra sa buletinul de identitate sau, după caz, certificatul de naștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.