Aproape de nota maximă. Medicul Ion Drăghici a primit , în urma concursului susţinut ieri pentru postul de director medical, media 9.97, mai mult chiar decât a obţinut la inceputul anului managerul Spitalului Judeţean Buzău, medicul Doru Nicolescu, trecut si el prin febra examenelor pentru funcţia pe care o deţine în prezent.
Drăghici a impresionat comisia de examinare printr-un proiect de management bine pus la punct, prezentat într-o manieră originală, care a convins că se poate face ceva, dacă este voinţă. Cu această medie şi aprecierile comisiei de examinare, medicul Ion Drăghici îşi poate continua activitatea ca director medical al Spitalului Judeţean, alături de managerul Doru Nicolescu.
Concursurile la Spitalul Județean Buzău vor continua mâine când vor fi testați candidații la posturile de director financiar contabil și director de îngrijiri medicale. Pentru funcția de director economic candidează doar actualul sef, respectiv Laura Pirnog, în timp ce la postul de director de îngrijiri medicale aspiră două candidate- actuala ocupantă- Rodica Vlad -și Emilia Cârjan, asistent în cadrul Unității de Primire Urgențe.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.