GALERIE FOTO: Cum au votat candidații la Primăria municipiului Buzău

0
436

 

Aleger Locale 2016-18Candidatul PSD, Constantin Toma a fost primul dintre politicienii buzoieni care a venit la urne. Toma însoțit se soție și cele două fiice a venit la secția de votare de la  Liceul de Arte la ora 7.30 și a votat pentru o „administrație onestă și profesionistă”. Toma a declarant că a fost la fiecare scrutiny de vot și că întotdeauna a votat dimineața pentru că așa își începe programul. Totodată, candidatul PSD a mai spus că dacă va ajunge la Primărie nu crede că programul va mai începe la ora 8.00 așa cum este în prezent ci mai dimineață.

 

Aleger Locale 2016-21Candidatul PNL, Ovidiu Anghel a sosit la vot însoțit de soție și de fiul acestuia. Anghel a votat la o secție de votare amenajată la Liceul Pedagogic Spiru Haret și la ieșire a transmis buzoienilor să vină la vot.

„Candidez din respect pentru buzoieni, candidez să redăm Buzău buzoienilor și pentru viitorul copiilor noștri. Îi invit pe toți buzoienii să iasă la vot”, a declarat candidatul PNL, Ovidiu Anghel.

Aleger Locale 2016-34Și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a venit la secția de votare însoțit de soție și de nepotul în vârstă de 5 ani. Neagu a intrat în cabină alături de nepot căruia i-a explicat cum se votează și a introdus alături de cel mic buletinele în urma de vot.

„Am votat pentru continuarea proiectelor în Consiliul Judeţean, pentru infrastructură, pentru sănătate şi educaţie, am votat pentru generaţia de mâine şi pentru o echipa puternică, care poate să facă lucruri bune pentru judeţul Buzău. Nu știu dacă Darius a înțeles cum trebuie să voteze dar și pentru el și pentru mine este o premieră că am putut vota împreună eu generația care sunt pe final și generația de mâine. Le transmit buzoienilor să vină la vot cu încredere indiferent de opțiunile politice pe care le au pentru că doar așa putem da niște autorități publice legitime județului Buzău ”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele în funcție al CJ Buzău.

Aleger Locale 2016-35Și candidatul PRU, Andrei Barac a venit la vot în cursul dimineții. El a fost însoțit de soție și de fiul său și a declarat că  a votat pentru o „schimbare reală și pentru întoarcerea la statul de drept.”

Aleger Locale 2016-36Tot în cursul dimineții a venit la vot și candidatul independent Constantin Ionescu. Însoțit de fiică și de soție, Ionescu a votat la Școala nr 15 pentru  „prosperitatea Buzăului şi o administraţie corectă în Primărie.  De asemenea, candidatul independent Constantin Ionescu a declarat că „nu se va abate de la programul expus în timpul campaniei, astfel că fiecare buzoian va avea parte de parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău.”

Vot Ciolacu-1După prânz a ajuns la urne și președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, însoțit de candidatul PSD pentru funcția de primar, Constantin Toma, și de candidații pentru CLM Sorin Lazar, Constantin Florescu și Laurrențiu Țepeluș. Ciolacu a spus că a votat pentru cea mai bună echipă de aleși.

“Următorii patru ani sunt foarte importanți pentru că ei se suprapun cu cei patru ani de exercițiu finanicar European. Cred că am votat cu candidații cei mai pregătiți să acceseze aceste fonduri și să relanseze Buzăul. Eu solicit la toată lumea să se prezinte la vot. Cu cât se prezintă mai mulți cu atât și primarul și viitorii consilieri vor fi mai legitimi. Nu vă ascund că sunt un susținător al votului în două tururi” a precizat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.