Sărbătorile de iarnă sunt cele mai aşteptate evenimente care marchează un sfârşit de an. Este de asemenea prilejul de a petrece clipe minunate în familie sau împreună cu prietenii apropiaţi şi totodată de a-ţi pune la treabă norocul. Toată lumea îşi testează şansa în această perioadă, fie trăgând un banal loz fie apelând la un joc de loto online, ocazie cu care poţi face părtaş la bucuria câştigului pe cei mai dragi inimii tale.

Planificarea

Ca orice în această viaţă, detaliile fac întotdeauna diferenţa. O seară reuşită amplifică bucuria sărbătorilor mai ales dacă eşti înconjurat de persoane dragi ţie, iar, pentru acest lucru niciun efort nu este prea mare. Să organizezi o seară de cazinou în preajma sărbătorilor cere o maximă atenţie la detalii, pentru că invitaţii să simtă cu adevărat că trăiesc o seară specială din viaţa lor. Dacă seara de cazinou este rezervată familiei, lucrurile stau relativ mai simplu. Cunoşti tabieturile fiecăruia, preferinţele în materie de mâncare şi băuturi dar şi jocurile preferate favorite. Trebuie doar să găseşti balanţa perfectă între acestea şi vei avea o seară reuşită de povestit nepoţilor. Când vine vorba de prieteni, este posibil să ai câteva nelămuriri, aşa că nu ezita să îi suni, să le ceri detalii şi să te asiguri că tot ceea ce vei întreprinde de acum încolo va fi pe placul lor. Nu strică însă să le faci şi o mică surpriză, începând cu un cadou personalizat, o tombolă cu tematica sărbătorilor sau pur şi simplu începând seara de cazinou cu jocul pe care aceştia îl preferă.

Bugetul

Este cea mai dificilă parte din întregul proces de organizare al acestei seri dedicate jocurilor de noroc. Surprizele plac tuturor, dar, pentru a le putea face îţi trebuie nişte bani care să îţi permită să le faci această mică bucurie. Este clar că trebuie să incluzi în buget neapărat partea de gustări şi pe cea de băuturi. Nu trebuie să te arunci în mâncăruri sofisticate, pentru că, până la urmă o să jucaţi o seară întreagă şi nu vă doriţi ca nici unul dintre voi să pierdeţi timp preţios aşezându-vă la o masă festivă. Gustările sunt cele mai indicate, pentru că sunt la îndemână şi nu iau mult timp pentru a fi mâncate. Băuturile trebuie şi ele să se încadreze în acelaşi trend, nu trebuie să lipsească sticle mici de suc sau apă minerală, pe care să le poţi servi chiar la masa de joc. Odată ce ai în cap în mod clar numărul invitaţilor, preferinţele acestora în materie de băutură şi hrană, bugetul se construieşte rapid şi asigură pentru toată lumea senzaţia de confort căutată.

Tema

Acesta este “apanajul” gazdei, deci, va trebui să te gândeşti la o temă care să placă tuturor. Este clar că trebuie să îi dai o înfăţişare festivă, apelând la decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, precum globuri, instalaţii de iluminat sau orice altceva care să trimită cu gândul la frumuseţea şi feeria acestor sărbători, însă, trebuie să fii extrem de atent şi la tema aleasă. Dacă doreşti ca seara de cazinou să fie una haioasă şi în ton cu sărbătorile, alege tema saniei lui moş Crăciun şi întâmpină-ţi încă de la intrare oaspeţii cu căciuli cu reni, de elfi, sau chiar cu renumita costumaţie pe care Moşul o folosește pentru îşi face apariţia în noaptea magică de Crăciun. Poţi apela şi la sprayurile cu zăpadă, astfel încât, încă de la intrare, invitaţii să ştie că au venit la o petrecere specială.

Jocurile alese

Aici este loc din belşug pentru improvizaţie, aşa că poţi să dai frâu liber imaginaţiei. Poţi alege să îţi surprinzi invitaţii cu un joc de poker unde jetoanele valoroase să aibă fotografia ta; sau poţi învârti o roată de ruletă unde pe lângă câştigurile obţinute să oferi un premiu surpriză care constă într-o sticlă de vin din producţia proprie. După ce aţi petrecut timp îndelung la ruletă, vă puteţi întoarce la jocul de cărţi, de această dată la cel de blackjack. Poţi schimba regulile, în sensul în care cel care realizează 21 de puncte poate da porunci distractive perdanţilor, punându-i să golească rapid o sticlă de apă minerală sau să stea într-un picior pe durata jocului următor. Posibilităţile sunt nelimitate, toată lumea se va distra copios şi la sfârşit toţi îşi vor aminti cu plăcere că au petrecut o seară specială de cazinou în compania celor dragi.

Premiile

Şi aici este loc de improvizaţii, premiile putând fi efectiv în bani sau să se constituie într-o surpriză. Cel care câştigă cele mai multe mâini la poker poate fi recompensat cu o sticlă de băutură scumpă, cel care rămâne primul fără fise este obligat să toarne celorlalţi în pahare, iar, un câştigător care a nimerit numărul la ruletă poate deveni MVP-ul serii, fiind imortalizat pe o fotografie care apoi va fi înmânată celorlalţi. Poţi apela la tot ceea ce ai la îndemână sau la ceea ce poate crea imaginaţia personală. Sunteţi totuşi la o seară de cazinou şi orice câştigător are nevoie să simtă că premiul este unul cu adevărat special, deci pregătiţi-vă pentru acest eveniment cu cât mai multe surprize de natură să facă pe toată lumea să zâmbească.

Fără îndoială că sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă de a organiza o seară de cazinou de neuitat la care să participe atât familia cât şi cei mai apropiaţi prieteni. Fii inventiv, planifică totul din timp şi vei vedea ca seara va fi una de neuitat!

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.