Avântul Spartac Zărneşti va avea un cuvânt greu de spus şi în Superliga
lui Coşconea. Revenită din cantonamentul efectuat la Comandău (Covasna), echipa menţionată mai sus şi-a făcut încălzirea pentru noul sezon în prima etapă a Cupei României(faza judeţeană) unde a întâlnit pe ,,nou născuta” Pheonix Poşta Câlnău. Coordonată din teren de veteranul Gheorghiţă Rădulescu(52ani), cel care joacă şi rolul de finanţator, Avântul a dat de pământ cu adversara, chiar acasă la aceasta. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 7-1 graţie golurilor marcate de Docuz(20-pen), Gh.Rădulescu(26), Berbec(40;45;59), Ionescu(55;65), gazdele punctând prin Sandu(30).
Chiar dacă exista o favorită certă, duelul dintre cele două combatante a fost unul aşteptat cu interes. Asta deoarece până nu demult Spartac a fost echipa comunei Poşta Câlnău însă din cauză că nu a beneficiat de sprijinul Primăriei s-a mutat la Zărneşti, acolo unde a găsit înţelegere din partea autorităţilor locale. Surprinzător însă, în această vară primarul din Poşta Câlnău, Sorin Munteanu şi-a dat girul pentru înfiinţarea unei formaţii care va evolua în Liga a V-a.

Phoenix Poşta Câlnău
Iordache-Negoiţă, Enache, Alexandru, Ivăncescu, Năstase, Cazan, Mihalcea, Brătuc, Fl.Sandu, Neagu
Rezerve:Marcu, Mărginean, Simion, Potârniche, Dinu, Preda, A.Sandu

Avântul Spartac Zărneşti
V.Bălan-I.Bălan, Docuz, Ghiţă, Vasilescu, A.Rădulescu, Andrei, Ionescu, Gh.Rădulescu, Berbec, Lăutaru
Rezerve:Belu, B.Vasilescu, Brătuc, Florea, Mincu, Cercel, Costic
Adrian SOARE

1 COMENTARIU

  1. Soare,vezi ce articol mai scrii acum! Avanul”prabusirea”a incasat-o de le sta si acum in gat ,de la Puiesti! Le-a scos fotbalul din cap vedetelor de maidan si pensionarului.
    Felicitari Academiei de fotbal Posta-Cilnau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.