Surprizele se ţin lanţ în cadrul campaniei electorale “Door to door” a candidatului USL pentru Camera Deputaţilor Marcel Ciolacu: dacă la ultima întâlnire cu alegătorii din Colegiul electoral nr.7, din cartierul Micro V, mai mulţi buzoieni s-au arătat surprinşi şi totodată bucuroşi de faptul că Marcel Ciolacu le-a bătut la uşă personal şi a dorit să afle în direct problemele cu care se confruntă ca şi locatari, marţi pe seară, deplasarea în cartierul Micro III a avut un debut interesant, deoarece la aproape toate blocurile vizitate au fost întâmpinaţi nu numai cu bucurie, ci şi cu replici interesante: “Vă dau eu drumul la uşă, dar numai dacă nu sunteţi de la ARD…”, a spus un buzoian aflat chiar la intrarea înr-un bloc din cartierul menţionat. Un lucru trebuie remarcat – buzoienii s-au săturat de PDL şi asta s-a văzut din plin aseară la a treia zi de campanie “din uşa în uşă”.

3 COMENTARII

  1. Eu chiar il astept pe dl preda la noi in vizita! M-am saturat de USListi si de PSD-ul de la buzau. orsul asta se darama de tot, nu este posibil asa ceva, nu e posibil ca un judet care are al treilea buget ca marime pe tara sa arata in halul asta. USL la buzau A FURAT TOT!!!! mi-e sila si de ciolacu si de toti uslistii

  2. Frateee, Ciolacu a furat pana n-a mai putut de la buzoieni. Vedeti dosarul URBIS. De unde are bani de masini si case si pentru el si pentru amante? De la noi, buyoienii ca re un salariu de 1800 lei. HOTULEEEE!!! Scoate fisa fiscala sa justufici averea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.