Dan MORISCA si Liviu ILIE

Fostul șef al Finanțelor Publice din perioada 2000-2004, Dan Morișcă este pe cale să preia conducerea Direcției Generale a Finanțelor Publice, post ocupat de Liviu Ilie din anul 2005. Presa centrală da ca aproape sigură numirea în locul lui Ilie a lui Dan Morișcă, considerat „protejatul” ministrului Finanțelor, Daniel Chițoiu.
Dan Morisca
Dan Morișcă a condus fiscul buzoian în perioada 2000-2004 fiind un apropiat a liderului social-democraților buzoieni, fostul prefect, Ion Vasile și totodată membru PSD. Morișcă a fost înlocuit din funcție în anul 2004 de democrat-liberala, pe atunci, Rodica Mocanu care a cedat postul din fruntea Finanțelor Publice Buzău câteva luni mai târziu, în vara anului 2005, economistului Liviu Ilie susținut la vremea respectiva de alianța DA(PDL-PNL).
Înlocuirea lui Liviu Ilie de la conducerea DGAFP Buzău s-a pus imediat după alegerile locale din vara anului 2012. Atunci, numele vehiculat să îl înlocuiască pe Liviu Ilie era cel al lui Petruș Cârcei.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Jegurile locale si nationale intoxica opinia publica,unul care nu isi da numele scrie in cronica romana,prelund minciuni scrise mai de mult de un alt mercenar pe undeva prin romania libera,la comanda unor jigodii care isi zic oameni politici si oameni de afaceri pe la buzau,debitind aberatii,basini ,pentru ca mintile lor nu pot produce altceva,reluind subiecte fisiite,in speranta de a oferi satisfactie celor ce au dat comanda si sa isi umple buzunarele si burtile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.