Nimeni nu le mai dă nimic, dar nici ei nu mai cer

Profesorii buzoieni nu au primit niciun bilet de odihnă sau tratament pentru vara acestui an, subvenţionate prin calitatea de membru de sindicat. Nici cereri nu au mai făcut, după ce anul trecut au păţit-o la fel. Totuşi, liderul Sindicatului din Învăţământul Preuniversitar (SÎP) Buzău, Ion Dobre, spune că şanse ar mai fi iar membrii formaţiunii pe care o conduce ar trebui să-şi depună cererile măcar formal, ca în baza lor să solicite autorităţilor dreptul cuvenit.

 

„Bilete de odihnă am mai putea obţine, dar nu prea avem cereri depuse, care să ne susţină în discuţiile cu autorităţile judeţene, în sarcina cărora au fost delegate aceste atribuţii. Probabil că, văzând ce s-a întâmplat anul trecut, când nu am obţinut de nicăieri vreun bilet, colegii mei nu şi-au mai depus cereri, luându-şi gândul de la bilete”, ne-a declarat Ion Dobre. Cererile se pot depune direct la sediul SÎP, din strada Bistriţei, nr. 24, municipiul Buzău.

 

În schimb, liderii SÎP pregătesc lansarea pensiunii Harţagu, fosta locaţie a taberei cu acelaşi nume. De marţi, 28 iunie, aceasta va fi deschisă circuitului turistic dedicat angajaţilor din învăţământul buzoian, cu prioritate membrilor SÎP. Despre Harţagu, pe larg, în ediţia de mâine, cu reacţiile cititorilor de observatorulbuzoian.ro, supăraţi pe modul în care s-a investit în pensiune.

 

S.D.

1 COMENTARIU

  1. Ati putea posta si parerile pro…supararea asta e mai mult invidie…oare nu i nimeni prin oras care sa se bucure ca exista „cititori” suparati pe SIP?…nu i SIP-ul singurul sindicat din tara care in 2010 a organizat o actiune de strada timp de o luna de zile?asa ca trebuie sa”dam” in el…sa ramana doar ISJ -sindicat…sa facem cererea scrisa in care sa solicitam declansarea unei greve:)…cotizatia de sindicat e deductibila…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.