Mister elucidat, în cazul celor trei tineri buzoieni, dispăruți peste granițe, de la finele lunii iulie. Atât militarul Ionuț Romeo Ralea cât și colegul său de unitate, Nicușor Chiru și polițistul de frontieră, Gabriel Avrămescu, sunt închiși într-un penitenciar din Germania, fiind suspectați de comiterea unor infracțiuni pe teritoriul țării străine.
Iniţial, autorităţile române au primit informaţii doar despre Ionuţ Romeo ‎Ralea, militar într-o unitate din Buzău. Familia l-a dat dispărut la începutul lunii august iar la ceva timp de la sesizare, a venit și vestea că este reţinut în Germania, fiind suspectat de comiterea ‎infracţiunii de furt. În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi doi dispăruţi, un ‎militar şi un poliţist de frontieră, prieteni ai lui Ralea, dați și ei dispăruți de familii, abia astăzi s-au ‎primit informaţii clare. Aşa cum se bănuia, Nicuşor Chiru şi Gabriel ‎Avrămescu sunt arestaţi în Germania. Magistraţii străini nu s-au ‎pronunţat până acum în cazul niciunuia dintre cei trei buzoieni, suspectați de furt însă cert este că ei sunt închiși în penitenciar.
Familiile celor doi buzoieni despre care poliţiştii au primit, în ‎sfârşit, veşti că sunt reţinuţi în Germania, fiind protagoniştii unor ‎infracţiuni pe teritoriul ţării străine, au fost informate telefonic de situaţia ‎în care se află tinerii.
“În urma colaborării cu autoritățile judiciare germane, s-a clarificat situația cu privire la cei doi tineri dați dispăruți la începutul lunii trecute. Cei doi se află pe teritoriul Germaniei”, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al Poliției buzoiene, comisar Florina Crucianu.
Reamintim, ‎ Ionuţ Ralea şi Nicuşor Chiru, ambii militari în Buzău, şi ‎Gabriel Avrămescu, poliţist de frontieră în judeţul Tulcea, au dispărut, ‎peste graniţe, la finele lunii iulie. Familiile i-au dat dispăruţi, după ce nu ‎au mai putut lua legătura cu ei. Din câte susţin rudele tinerilor, ei ar fi ‎plecat în Anglia cu gândul de a cumpăra de acolo o maşină. Autoturismul ‎s-ar fi defectat în drum spre casă, motiv pentru Ralea ar fi sunat acasă şi ar fi ‎cerut familiei să-i trimită banii necesari reparaţiior. La câteva zile de la ‎acest moment, nici mama lui Ralea dar nici rudele celorlaţi doi tineri ‎buzoieni nu au mai putut lua legătura cu ei. De astăzi însă se știe clar-toți cei trei buzoieni sunt în penitenciar în Germania, acuzați că au încălcat legea în această țară.
Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.