Toate unitățile școlare din localitățile unde rata incidenței cumulate depășește 7,5 cazuri la mia de locuitori vor trece, de marți, în sistem online. Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență la propunerea DSP Buzău.

Autoritățile de sănătate publică au solicitat acest lucru ca urmare a solicitării părinților, având în vedere creșterea progresivă și permanentă a numărului de infectări cu virusul SARS-CoV-2 înregistrate într-un număr mare de localități din județ precum și aglomerarea unităților sanitare care nu mai fac față valului de pacienți Covid-19.

În județul Buzău s-au înregistrat în ultimele 2 săptămâni 450 de cazuri de infectare cu Covid-19, 360 în rândul elevilor și 90 în rândul angajaților din unitățile de învățământ.

La nivelul municipiului Buzău se înregistrează o rată de incidență cumulată de 10,71 cazuri la mia de locuitori iar localităile unde incidența cumulată depășește 7,5 cazuri la mia de locuitori sunt Blajani, Brădeanu, Cernătești, Glodeanu-Siliștea, Măgura, Mărăcineni, Mihăilești, Poșta-Câlnău, Rușețu, Săpoca, Stâlpu, Ulmeni, Unguriu, Vernești și Vintilă-Vodă.

HOTARARE-ON-LINE-75-175-18.10.2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.