ACL
Alianța Creștin-Liberală se naște, încet dar sigur, și la Buzău. Liderii locali ai PDL și PNL s-au întâlnit marți seară la sediul liberalilor pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea demarării acțiunii de strângere de semnături pentru candidatura liberalului Klaus Iohannis. Totodată, liderii PNL și PDL au discutat despre formarea viitoarelor alianțe din consiliile locale dar și la nivel județean.

Sediul PNL Buzau
Sediul PNL Buzau

„Ne-am întâlnit marți seară cu președintele PNL Buzău, George Scutaru, și cu vicepreședintele Cristi Bîgiu și am pus la punct modalitatea de lucru a comisiilor mixte pentru acțiunile pe care urmează să le desfășurăm, în comun, în perioada următoare. De mâine,(nr. miercuri 20 august) vor apărea și corturile comune ACL pentru strângerea de semnături pentru candidatul Klaus Iohannis iar în cel mai scurt timp vom trece la formarea de noi majorități atât în plan local cât și în plan județean”, a declarat pentru Observatorul Buzoian, președintele interimar al PDL, Raul Florescu.
Liderul democrat-liberal a mai declarat că va face tot ce îi stă în putință pentru ca membrii celor două formațiuni politice să lucreze în mod constructiv și și-a exprimat speranța că și liberalul George Scutaru va avea același obiectiv.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.