Vești bune pentru locuitorii comunelor Mărăcineni și Săpoca. De miercuri dimineață, autobuzele societăți Trans Bus și-au reluat traseul obișnuit până la podul de la Mătești, asigurând naveta muncitorilor, dar mai ales a elevilor din cele două comune apropiate de Buzău.
Conform viceprimarului Fănică Bârlă, marți s-au semnat la Registrul Comerțului toate documentele necesare preluării de către unitățile administrativ teritoriale Mărăcineni și Săpoca unui pachet minim de acțiuni la societate de transport a municipiului Buzău și au fost semnate și 4 licențe de transport pentru 4 autobuze care vor asigura transportul în și dinspre oraș al locuitorilor din Mărăcineni și Săpoca.

La rândul său, primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, a declarat pentru Observatorul Buzoian că autobuzele societății Trans Bus au început să circule prin comuna Mărăcineni începând de miercuri dimineață în intervalul orar 5.30-21.30.
„Inițial am vrut ca autobuzele să înceapă să circule de marți după amiază însă cei de la Trans Bus aveau mijloacele de transport scoase în traseu și nu au mai putu fi retrase. Începând de miercuri se va face un alt program și autobuzele vor putea circula până la Mătești. Mai mult, marți s-a reușit și recuperarea numerelor de înmatriculare reținute de ITRSC autobuzului care a circulat prin comuna Mărăcineni în urmă cu o lună astfel că nu se va pune problema mijloacelor de transport pentru traseul 2”, a declarat primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru.
Circulația autobuzelor Trans Bus de pe traseul 2 și a microbuzelor 2M în afara municipiului Buzău a fost oprită în urmă cu o lună după ce s-a constatat că mașinile care efectuau transport de călători pe această rută nu aveau licență de transport pentru drumurile județene.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.