Un individ agitat care a distrus un bancomat, trei mașini și a agresat mai multe femei, pe una dintre ele lăsând-o fără bani, a fost imobilizat de un jandarm buzoian aflat în timpul liber și dat pe mâna oamenilor legii. Individul care a provocat scandal în zona Bibliotecii Județene în jurul orei 15.00 a fost imobilizat de ofițerul de jandarmi aflat în concediu de odihnă care a solicitat ulterior sprijinul colegilor din echipa de intervenție. Pentru că bărbatul sângera a fost solicitat și ajutorul ambulanței care după ce i-a acordat primul ajutor l-a transportat la spital.
Din primele date, se pare că tânărul de 23 de ani ar fi fost concediat recent de la locul de muncă, fapt care l-a înfuriat foarte tare și care l-a determinat să  înceapă să lovească cu pumnii si picioarele un bancomat și  mai multe mașini parcate.
După ce l-au imobilizat, jandarmii au întocmit documente pentru sancționarea bărbatului pe motiv de tulburarea liniștii publice. Dacă proprietarii autoturismelor sau reprezentanții băncii al cărui bancomat a fost distrus vor depune plângere, individul ar putea fi cercetat și pentru distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.