Underground Pub invită buzoienii, Paște, la un eveniment de excepție susținut de mai mulți DJ buzoieni. Este vorba despre Iulian Constantin, Leccs, Grizzly, Phantom și Blnd care promit celor care vor alege să își petreacă noapte în Underground Pub  o petrecere care s-ar putea întinde până a doua zi la amiază.

„După cum v-am învățat , în prag de sărbătoare The Bond petrece acasă, în noaptea de Paște. Artiștii buzoieni ai agenției vor veni să va aducă lumina în suflet cu ajutorul sunetelor calde ale muzicii underground din România .
Mai nou tinerii dj au devenit și producători , de curând Blnd lăsându-și propriul EP la o casă de discuri din Ucraina ,Leccs și Grizzly fiind foarte aproape de a semna și ei pentru a lansa propriile producții la alte case de discuri din străinătate !

Vă așteptăm la petrecerile noastre faimoase din Underground Pub, singurul club unde ne simțim „ACASA”, fiind și locul care ne-a găzduit și sustinut încă de la proiectul „The Meaningful House” !
Să vă încălțați comod, petrecerea va ține până în zorii zilei sau până la amiază, asta pe voi vă vom lăsa sa decideți ! Se anunță încă un eveniment cu mult soare în suflet oferit de artiștii noștri, așa că ne vedem pe 8 aprilie, la Noaptea de Paste w. The Bond !”, se arată în comunicatul de promovare a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.