UPDATE: Guvernul a adoptat în ședința de miercuri o hotărâre privind actualizarea valorii de inventar a imobilului 5075, aflat în domeniul public al statului şi pentru transmiterea imobilelor 1242 şi 5075, aflate în domeniul public al statului, din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în administarea Ministerului Justiţiei pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

 

Unitățile militare dezafectate din comuna Unguriu ar putea fi trecute, miercuri, în ședința de Guvern din patrimoniulMinisterului Apărării în cel al Ministerului Justiției pentru ca aici să se poatăconstrui un nou penitenciar.

Anunțul a fost făcut de ministrul Justiției, Tudorel Toader, are a și vizitat în această vară împreună cu vicepremierul Marcel Ciolacu cele trei unități dezafectate de pe Valea Buzăului.

„Este foarte posibil ca miercuri să se afle pe ordinea de zi o hotărâre de Guvern prin care transferăm de la Ministerul Apărării la Ministerul Justiţiei trei foste unităţi militare, care se găsesc pe același amplasament în comuna Unguriu din județul Buzău pentru a le transforma în penitenciar semideschis”, a declarat, marţi, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.