Catalin BOTEZATU

Demisie suspectă în aparatul de specialitate al Consiliului Județean. Șeful Biroului de Achiziții Publice, Cătălin Botezatu, omul care se ocupa de organizarea și gestionarea tuturor licitațiilor derulate prin Consiliul Județean a demisionat.
Botezatu spune că demisia sa, care vine în plin scandal legat de eficiența firmelor care au încheiat contracte de deszăpezire pentru drumurile județene, nu ar avea nici o legătură cu acestea și ar avea la bază motive strict personale.
Botezatu este unul dintre cei mai vechi angajați ai Consiliului Județean Buzău, încă de pe vremea ultimelor două mandate ale lui Victor Mocanu, și a fost, de-a lungul timpului, subiectul mai multor scandaluri legate de diverse licitații cu cântec încheiate de Consiliul Județean. Cătălin Botezatu a trebuit să dea cu subsemnatul în mai multe cazuri ajunse în atenția procurorilor de la deszăpezirile din 2010, la cele privind execuția lucrărilor la Drumul Vinului și în final la achizițiile de echipament făcute pentru noua maternitate.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.