Așa cum era de așteptat perioada preelectorală aduce cu sine multe nemulțumiri în special acolo unde, anumite persoane, sunt aduse în partid pentru a candida fără a se ține cont de părerea membrilor mai vechi de partid sau poate, de faptul că după o muncă de câțiva ani, s-ar fi așteptat la o altfel de recompensă decât aceea de a fi înlocuit cu un om cu care până mai ieri s-a aflat la cuțite. Cazurile sunt numeroase de-a lungul timpului și vor mai fi probabil și altele în perioada care urmează.
Un caz recent, petrecut chiar ieri, a avut loc la Berca unde vicepreședintele organizației PSD din localitate a decis să demisioneze din calitatea de membru și implicit din funcțiile deținute în partid.

Pentru că se poartă, Viorel Scoroșanu, căci despre el este vorba, și-a anunțat gestul pe Facebook iar acesta l-a luat prin surprindere pe președintele PSD Marcel Ciolacu care a recunoscut câteva minute mai târziu că îi pre rău de decizia luată de fostul vicepreședinte al organizației comunale Berca.

DECIZIE IMPORTANTĂ – DE ULTIMĂ ORĂVă anunţ pe această cale că începând cu data de 07.04.2016. îmi dau demisia din func…

Posted by Viorel Scorosanu on Thursday, April 7, 2016

Motivul invocat așadar de fostul social-democrat este cooptarea în organizație a fostului liberal Ionel Dobrița și desemnarea sa ca și candidat al PSD Berca pentru primăria din localitate. Iată cum, la o primă vedere, o mișcare ce se dorea aducătoare de plus valoare , duce la slăbirea organizației prin plecarea unora din liderii săi.

2 COMENTARII

  1. Scorosanu a spart gheata pentru ca si-a dat seama ca odata cu venirea acestui Dobrita PSD ul nu mai are nici o sansa la Berca. Cat tupeu la acest individ sa-si puna oamenii lui in partid, iar membri vechi sa fie dati la o parte. Auzi cu cine sa faca echipa! Ce a facut 4 ani? A pus la cale cum sa-l faca pe Marcu sa nu mai candideze, iar daca n-au reusit l-a tradat in cel mai murdar stil. Asa o sa le faca si la noii prieteni PSD. Care o sa mai ramana…

  2. Individul ( Dobrita Ionel) e in stare de orce ca sa se aranjeze prin politica. Dupa ce i-a scos din circuit pe activistii PSD (Leu, Agapie, Doru Radu, Zaharia, Apostol, Miritescu,etcetera) ca sa-i bage pe oamenii din generatia face buk, acum face urmatoarea mutare!
    A simtit ca DanY Vint e bolovanu care il trage in jos si vrea sa scape de el cu orce chip. Pe face buk au fost comentarii in care i-au cerut sa se scuture de el.
    Nu poate sa faca asa ceva pentru ca stie ca va pierde inainte de a candida!
    Motivul – Dany Vint este mai ,,destept” decit Dobrita si stie el de ce…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.