Dezertare neașteptată în rândul democrat-liberalilor buzoieni. Fostul secretar general al partidului, Ion D. Popescu, a demisionat din PDL urmând să se înscrie în partidul condus la Buzău de Constantin Boșcodeală. Deși tot mai multe informații spun că Popescu va fi urmat de un număr impresionant de membri de la municipiu dar și de mai mulți primari în funcție ai PDL, actualul secretar general al partidului, Liviu Mocanu, spune că Popescu nu a plecat împreună cu mai mulți membri.
„Este adevărat, domnul Popescu a anunțat ieri că demisionează din partid. Nu și-a depus o demisie scrisă însă a declarat că părăsește partidul pentru că nu s-a mai regăsit în PDL și în doctrina partidului. Domnul Popescu nu a plecat luând pe cineva după el. Primarii nu merg cu domnul Popescu ci ei au alte negocieri. Domnului Popescu probabil i-au fost oferite funcții pe la Urbis prin Consiliul Județean și astfel nu s-a mai regăsit în PDL”, a declarat Liviu Mocanu.
Ion D. Popescu era unul din cei mai vechi membri ai PDL. El a ocupat timp de mai mulți ani funcția de secretar-general al organizației până când a fost înlocuit în funcție de Liviu Mocanu la alegerile din octombrie 2010. Până mai ieri,  era vicepreședinte al Biroului Județean și consilier județean al PDL.
O altă demisie din PDL este și cea a fostului primar al municipiului Râmnicu Sărat, Constantin Ghinioiu. Cel care fusese desemnat drept candidat al PDL pentru Primăria Râmnicu Sărat a bătut palma cu social-democrații urmând să îl susțină pe Ionel Tociu, candidatul PSD de la Râmnicu Sărat.

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. Uitati-va la acest Popescu, un buhait, numai dupa ciolan, smecherii, inselaciuni. E spurcat la bani rau de tot, Firma de paza, deratizare, alarme si sonerii. A reusit sa ia spatiul cantinei de la VAE APCAROM, fostul IPIC-CF !
    Un jeg de om !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.