Cezar PREDA g

Conducerea democrat-liberalilor buzoieni a decis să picheteze miercuri sediul Prefecturii Buzău. Decizia a fost luată la final de săptămână de către Biroul Permanent Județean iar la protest sunt așteptați, pe lângă membrii de partid, și simpli buzoieni nemulțumiți de bugetul Guvernului Victor Ponta votat în Parlamentul României.
În opinia liderului PDL Buzău, bugetul adoptat de Parlament este unul pentru „puşculiţa USL, al asistaţilor social, al puturoşilor şi al nemuncii”.
„Dacă ar fi un buget în interesul românilor nu ar fi nicio problemă, dar e un buget construit strict pentru puşculiţa electorală a USL. Bugetul pe 2014 contrazice toate angajamentele si promisiunile electorale. E al doilea an când Guvernul foloseşte taxele impuse de PDL cu 24% Tva pe care le-a criticat şi pe care a promis românilor că le va schimba. Este un buget împotriva muncii, a concurenţei, a competiţiei. Este un buget al asistaţilor social, al puturoşilor şi al nemuncii. Asta poate face stânga. Eu cred că e dreptul preşedintelui să se gândească daca romanii au sau nu de câştigat din acest buget şi să ia masurile pe care le poate lua pentru că noi parlamentarii nu putem ataca bugetul la Curtea Constituţională pentru că nu au fost vicii de procedură”, a declarat, joi, Cezar Preda, într-o conferință de presă.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.