Deputatul Adrian Mocanu poate merge liniștit la ALDE partid cu care, neoficial, și-a negociat deja transferul. Președintele PMP, Eugen Tomac, a spus chiar că va propune schimbarea din funcția de președinte al PMP Buzău și excluderea din partid a deputatului buzoian.
„Voi propune la primul Consiliul Executiv Naţional înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcţia de presedinte al PMP Buzău, precum şi excluderea din partid la primul Colegiu Naţional. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE şi UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat ieri alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democraţia parlamentară şi îşi fac legi după bunul plac”, a delarat, pentru MEDIAFAX, Eugen Tomac, preşedintele PMP.
Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală a fost adoptat, luni, de Camera Deputaţilor cu 175 de voturi „pentru”, 78 voturi „împotrivă” şi o abţinere.
PNL şi USR au anunţat deja că vor contesta Legea la Curtea Constituţională. Şi preşedintele Klaus Iohannis a criticat legea, spunând că social democraţii fac proiecte pentru Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.