„Demisia procurorului general al României, produsă într-un context dubios, care nu impunea sub nicio formă această decizie extremă, poate trece pentru majoritatea observatorilor drept o banalitate”, spune deputatul social-democrat Adrian Mocanu care consideră că este imposibil să nu privești cu scepticism lucrurile dacă pui cap la cap evenimentele petrecute începând cu sfârşitul anului 2015 şi dacă privești realist măsurile şi deciziile de la cel mai înalt nivel.

„Pentru mine, scandalul fabricat pentru a conduce la înlăturarea procurorului general Tiberiu Niţu nu are, de fapt, subiect. Este absolut normal că unul dintre capii sistemului de justiţie din România, ţară aflată, cel puţin oficial, într-un război teribil cu corupţia, să beneficieze de securitatea cuvenită, care include şi coloana oficială.
Asta mai ales pentru că Niţu nu ceruse locuinţa de serviciu în Bucureşti şi făcea naveta zilnic la Ploieşti. În al doilea rând, activitatea procurorului general a fost apreciată favorabil în ultima ediţie a MCV. Singură ipoteza care rămâne în picioare este că prezenţa lui Tiberiu Niţu în fruntea Justiţiei române nu se potrivea cu viziunea celor aflaţi la butoane”, consideră tânărul deputat, Adrian Mocanu.

Ținând cont de toate semnalele și judecând după cum s-au petrecut lucrurile pe scena politică a ultimelor luni, deputatul social-democrat se întreabă retoric: <<După ce sintagma „Guvernul Meu” s-a materializat, putem să ne întrebăm dacă nu cumva demisia procurorului general ne pregăteşte pentru altă ecuaţie asemănătoare, „Justiţia Mea”? >>

1 COMENTARIU

  1. Bai baieti, nulitatea asta are opinii??? Bai fiti seriosi ce dracu!!! Nu stim cu totii ca asta daca nu era tacsu el nici cu ziua nu putea lucra!!! Bravooo jurnalisti ca promovati aceste nulitati absolute!!! Asta e modelu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.