Deputatul Adrian Mocanu, reacționează față de declarațiile liderului PSD, Marcel Ciolacu care, marți seară, într-o postare pe Facebook a anunțat că va solicita un vot în partid pentru excluderea senatorului Victor Mocanu.

„Doresc să fac câteva precizări referitoare la reacţia domnului Ciolacu Marcel faţă de anunţată candidatura a senatorului Victor Mocanu la preşedinţia Consiliului Judeţean Buzău. Acest anunţ se pare că l-a făcut pe urmaşul lui Boşcodeală la conducerea PSD Buzău să ameninţe, într-o postare foarte „curajoasă” pe Facebook, că va cere un vot în PSD Buzău în legătură cu situaţia senatorului Mocanu, cu precizarea că el a fost ales la vârful organizaţiei judeţene pentru a face politici publice şi că el nu face jocurile unei familii sau găşti din cadrul partidului. Această este o reacţie demnă de pus în manualele de management politic la capitolul „amatorism”, pentru că în spatele ei putem citi cu toţii lipsa de experienţă şi absenţa unei gândiri logice”, se arată în comunicatul de presă remis de deputatul Adrian Mocanu.

În aceeași ordine de idei, tânărul deputat social-democrat îi transmite președintelui PSD Buzău că orice membru de partid poate candida pentru funcția dorită într-un sistem democratic și prin urmare solicitarea lui Victor Mocanu este una legitimă și oricum ea ar trebui aprobată în forurile de partid.

„Domnule Ciolacu, mă mir că nu aţi învăţat până acum, la şcoală marelui politician Boşcodeală, că anunţul cuiva de a candida nu este motiv de excludere din partid. Posibilitatea de a candida este permisă oricărui membru de partid într-un sistem democratic. Faptul că senatorul Mocanu s-a autosuspendat din funcţiile deţinute în PSD Buzău nu este o dovadă a vinovăţiei sale, ci, dimpotrivă, un semn al respectului faţă de regulile de integritate ale PSD, adică ceea ce nu există în cazul dumneavoastră sau al ilustrului înaintaş la şefia PSD”, este de părere deputatul Adrian Mocanu.

Nu în ultimul rând, deputatul social-democrat Adrian Mocanu îi transmite președintelui PSD Buzău că nu a luat parte la nici o discuție cu reprezentanții altui partid și că totul este o născocire care are ca scop final îndepărtarea lui Victor Mocanu.

„Regret că aţi fost nevoit să apelaţi la minciuni sfruntate pentru a născoci prilejuri de „şedinţe” în PSD. Nu a existat nicio întâlnire cu niciun partid în dată pe care o invocaţi. Dar poate că va este dor să reeditaţi o mascaradă penibilă aşa cum a fost „şedinţa” de alegeri interne din 2015.
Nu aveţi niciun drept, domnule Ciolacu, să folosiţi expresii de genul „schimbare în PSD”, „PSD nu se mai întoarce în trecut”, având în vedere că faceţi parte activ din gaşcă penală condusă de un primar condamnat la închisoare, dintr-o gaşcă puternic implicată în dosare penale grele, precum Orizont sau Urbis. Rog opinia publică să facă un exerciţiu interesant şi să citească raportul Curţii de Conturi referitor la dosarul Urbis. Din acest raport reiese imaginea unui nou client al instanţelor de judecată şi nicidecum al unui politician care poate vorbi de integritate şi de schimbare în PSD”, transmite în final deputatul social-democrat Adrian Mocanu..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.