Cezar PREDA

Deputatul PDL Cezar Preda face un pas în spate în ierarhia internă din partid. Buzoianul nu va mai candida pentru un post de prim-vicepreședinte, funcție pe care o ocupă în prezent, și va candida în schimb pentru o funcție de vicepreședinte.
Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a precizat că la Consiliul Naţional de Coordonare, pentru cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte s-au înscris şase candidaţi, aceştia fiind Liviu Negoiţă, Anca Boagiu, Teodor Paleologu, Dorin Florea, Andreea Paul şi Ion Ariton.
Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că 619 delegaţi vor alege la CNC al PDL de sâmbătă Biroul Permanent Naţional, arătând că pentru cele peste 50 de funcţii de conducere s-au înscris peste 120 de candidaţi.
Conform sursei citate pentru cele 16 funcţii de vicepreşedinte s-au înscris 29 de candidaţi, între aceştia fiind Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Roberta Anastase, Cezar Preda, Ioan Oltean, Lucian Bode, Mircea Hava, Alin Popoviciu, Florin Popescu, Marian Jean Marinescu, Alin Tişe, Vasile Gherasim, Gheorghe Tinel, Alexandru Nazare, Petru Luhan, Romeo Raicu, Radu F. Alexandru, Ioan Bălan și Gheorghe Udrişte. Dintre aceşti 16 vicepreşedinţi, 8 vor fi vicepreşedinţi regionali responsabili cu regiunile de dezvoltare.
Așadar, deputatul buzoian are de trecut , în acest sfârșit de săptămână, un nou hop dat fiind în lupta pentru posturile de vicepreședinte se bat aproape 2 candidați pe un loc.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.